Ανδρικό Παπούτσι Nike MERCURIAL VICTORY VI DF FG

De Historia
Saltar a: navegación, buscar


Τα παιδικα ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Mercurial Victory VI Dynamic Fit (FG) NEYMAR διαθέτουν επάνω μέρος χωρίς γλώσσα προσφέροντας την εφαρμογή, παπουτσια ποδοσφαιρου την επαφή με την μπάλα και την πρόσφυση που χρειάζεσαι στον γρήγορο ρυθμό των σημερινών παιχνιδιών. Κολάρο Dynamic Fit που συνδέει το πόδι, τον αστράγαλο και το κάτω μέρος της γάμπας. Για την 20ή επέτειό του, το Mercurial υιοθετεί μια αισθητική με καθαρές γραμμές, ένα μικρό λογότυπο της Nike στο μπροστινό μέρος και ένα τολμηρό «Μ» στο τακούνι. «Το 'επιθετικό' μπροστινό μέρος έχει σχεδιαστεί για μεγάλη επιτάχυνση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ οι τάπες στο τακούνι βοηθούν τον παίκτη να φρενάρει γρήγορα», σημειώνει ο Jeongwoo Lee, Nike Football Senior Design Director. Στην πραγματικότητα, εξαφανίζει την ίδια την εξωτερική σόλα.» σημειώνει ο Max Blau, VP Nike Football Footwear. «Η νέα καινοτομία αγκαλιάζει το πόδι και εξαφανίζει τα κενά ανάμεσα στο πέλμα και στην εξωτερική σόλα. Η σειρά Mercurial της Nike βασιζόταν ανέκαθεν στην καινοτομία παρέχοντας στον παίκτη τέλεια αίσθηση επαφής με την μπάλα και βοηθώντας τον να επιτυγχάνει εκρηκτική ταχύτητα.Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Mercurial Victory VI AG-Pro για τεχνητό γρασίδι έχουν μίνιμαλ, ανάγλυφο επάνω μέρος και τάπες σε πρωτοποριακή διάταξη, για απίστευτη επαφή με την μπάλα και πρόσφυση στα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα. Η ελαφριά επιφάνεια για τεχνητό γρασίδι έχει γραμμή χαμηλού προφίλ και δευτερεύουσες τάπες για καλύτερη περιμετρική σταθερότητα, καθώς και σημεία ενίσχυσης της πίεσης στο μπροστινό μέρος και ενισχύσεις κατανομής μεταξύ φτέρνας - πέλματος, για ομοιόμορφη πίεση στις τάπες. Επίσης, έχει κούφιες τάπες και αντικραδασμική προστασία στη φτέρνα για μεγαλύτερη στήριξη, μια επιπλέον εύκαμπτη αυλάκωση που βοηθάει στις γρήγορες εναλλαγές κίνησης στο παιχνίδι, Nike mercurial καθώς και καλύτερη πλευρική στήριξη. Οι επικαλαμίδες ποδοσφαίρου Nike Mercurial Lite SP2120 συνδυάζουν την εξαιρετικά λεπτή κάλυψη με την κορυφαία αντικραδασμική προστασία και τη διάχυση των δυνάμεων πρόσκρουσης, χάρη στην ειδική σχεδίαση για τις απαιτήσεις αγώνων επαγγελματικού επιπέδου. Οι επικαλαμίδες CR7 Mercurial Lite συνδυάζουν την εξαιρετικά λεπτή κάλυψη με την κορυφαία αντικραδασμική προστασία και τη διάχυση των δυνάμεων πρόσκρουσης, χάρη στην ειδική σχεδίαση για τις απαιτήσεις αγώνων επαγγελματικού επιπέδου.


Οι επικαλαμίδες ποδοσφαίρου Nike Mercurial Lite συνδυάζουν την εξαιρετικά λεπτή κάλυψη με την κορυφαία αντικραδασμική προστασία και τη διάχυση των δυνάμεων πρόσκρουσης, χάρη στην ειδική σχεδίαση για τις απαιτήσεις αγώνων επαγγελματικού επιπέδου. Ανατομική σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα της κνήμης για στοχευμένη αντικραδασμική προστασία. • Αφρός EVA στη φτέρνα για αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης. Η μπάλα ποδοσφαίρου Nike Mercurial Fade διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα 26 τμημάτων από TPU με γραφικά υψηλής αντίθεσης, γαντια τερματοφυλακα για επαφή ακριβείας και καλύτερη ορατότητα στο γήπεδο. • Συνθετικό δέρμα στο επάνω μέρος, για περισσότερη ανθεκτικότητα και καλύτερη επαφή με την μπάλα. Ανάγλυφες οριζόντιες ραβδώσεις για καλύτερη επαφή με την μπάλα. Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Mercurial Victory VI για χλοοτάπητα έχουν μίνιμαλ, ανάγλυφο επάνω μέρος και εξωτερική σόλα από καουτσούκ που δεν αφήνει αποτύπωμα για απίστευτη επαφή με την μπάλα και πρόσφυση σε συνθετικές επιφάνειες. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια για σκληρές επιφάνειες Nike Mercurial Veloce III Neymar έχουν σχεδιαστεί για τον γρήγορο ρυθμό των σημερινών παιχνιδιών, προσφέροντας την προσαρμοσμένη εφαρμογή, την εξαιρετική επαφή με την μπάλα και την πρόσφυση που χρειάζεσαι στα γήπεδα με κοντό γρασίδι.


Οι διπλές τάπες στην πίσω πλευρά επιτρέπουν τη γρήγορη απελευθέρωση του υποδήματος από το γρασίδι και η ασύμμετρη διαμόρφωση τους εξασφαλίζει εκρηκτική εκκίνηση. Μοτίβο με τάπες που παρέχει πρόσφυση σε γήπεδα με σκληρές επιφάνειες. Για τον παίκτη που βασίζεται στην εκρηκτική ταχύτητα και φορά το Mercurial Vapor IX, η πρόσφυση είναι το παν. Είχε τέλεια εφαρμογή από την πρώτη κιόλας φορά. Έτσι, το «Μ» είναι το τελευταίο πράγμα που θα δουν οι αμυντικοί κάθε φορά που θα τους προσπερνά ένας τέτοιος παίκτης. Το νέο υπόδημα διαθέτει υφή για τέλειο κοντρόλ της μπάλας με μεγάλη ταχύτητα, η οποία ταυτόχρονα παρέχει στο υπόδημα την απαιτούμενη τριβή χωρίς να επηρεάζει τη αίσθηση που χρειάζεται να έχει ο παίκτης. Το Mercurial Vapor IX έχει σχεδιαστεί με ένα εντελώς νέο πάνω τμήμα ώστε να παρέχει ένα επίπεδο υποστήριξης και αίσθησης επαφής που επιτρέπει στους παίκτες να επιδεικνύουν ένα θανάσιμο συνδυασμό ταχύτητας και δεξιοτήτων τις στιγμές που αυτό μετρά περισσότερο.


If you cherished this article and you would like to acquire more info regarding γαντια τερματοφυλακα please visit the web-page.